Pedicure Arnhem

Beau Experts

  • Kwaliteit
  • Langdurig plezier
  • 4 x per jaar nieuwe kleuren
  • Producten van O.P.I.

Nails

De Pro Spa pedicure van Beau Experts

Pro Spa is de eerste en enige huidverzorgingslijn voor manicure en pedicure die gezichtsverzorging technologie combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen.

Voor de enige echte Pro Spa pedicure kunt u bij Beau Experts in de buurt van Arnhem terecht. Deze productlijn is van hoge kwaliteit voor de ultieme wellness beleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik. De luxe manicure- en pedicureformules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. Bezoek Beau Experts en we vertellen u graag meer over deze bijzondere pedicure!

pedicure Arnhem

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een pedicure behandeling?
Neem direct contact op met Klaudija: 0629532508

OPI nagellak op kunstnagels

Een OPI nagellak behandeling in de nagelstudio van Beau Experts nabij Arnhem! Deze nagellak bestaat uit 100% gel, wat zorgt voor een onvergelijkbare, optimale hechting met uw echte nagel. De OPI nagellak droogt ook direct na het aanbrengen, dus er is geen wachttijd nodig! Andere belangrijke voordelen van de OPI nagellak uit onze nagelstudio zijn:

  • Het voelt aan als een gel, maar ziet eruit als nagellak
  • Langhoudende kleur: blijft 2 weken perfect glanzend
  • Breed scala aan kleuren van OPI’s bestsellers
  • De nagellakken worden niet dikker en verkleuren niet
  • De natuurlijke nagel wordt niet belast
  • Snel en gemakkelijk te verwijderen: geen veil nodig

Pedicure nagels Arnhem

De mooiste kunstnagels met natuurlijke look

Het is geen kunst om kunstnagels te maken, het is een kunst om natuurlijke kunstnagels te maken. In de nagelsalon van Beau Experts kunt u terecht voor gelnagels, acryl nagels (met OPI nagellak), pedicure en meer! Dankzij onze expertise en ervaring in de nagelstudio nabij Arnhem maken wij natuurlijk ogende kunstnagels en nepnagels waar u wekenlang plezier van kunt hebben.

Daarnaast gebruiken we in de nagelstudio alleen kwaliteitsproducten, zoals OPI nagellak, om uw manicure en pedicure mee te verzorgen. Welk type nepnagels voor u geschikt zijn, hangt volledig af van de gezondheid van uw echte nagels. U krijgt echter nooit een tweede kans op een eerste indruk.

Laat uw handen en voeten verzorgen bij nagelstudio Beau Experts nabij Arnhem!

Gelnagels versus acryl nagels

Twijfelt u nog steeds tussen acryl nagels en gelnagels? We vertellen u graag meer over het verschil tussen de twee soorten kunstnagels in nagelstudio Beau Experts. Wat u moet weten over het verschil tussen acryl nagels en gelnagels, is dat acryl een mengsel is van vloeistof en poeder, terwijl gel nagellak is gemaakt van gel.

Beide zijn ideaal om uw handen of tenen er verzorgd uit te laten zien. Wilt u langere en sterkere kunstnagels? Dan kiest u voor acryl nagels. Wilt u echter stevigere nagels, ga dan voor gelnagels. Gelnagels zijn meestal flexibeler en kunnen aanzienlijk meer verdragen dan acryl. Meer weten? Neem per e-mail of telefoon contact op met Beau Experts in de buurt van Arnhem!

Neem contact met ons op

Wilt u een pedicure of nagelbehandeling boeken in onze nagelstudio in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
026-2201024.