Pedicure Velp

Beau Experts

  • Kwaliteit
  • Langdurig Plezier
  • 4 x per jaar nieuwe kleuren
  • Producten van O.P.I.

Nails

Pedicure bij Beau Experts

Voor een pedicure kunt u ook terecht bij Beau Experts, waar we de zogenoemde Pro Spa pedicures verzorgen. Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen.

De luxe manicure en pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. Deze productlijn is van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellness beleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik. De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten.

Boek een pedicure bij Beau Experts in Velp en ervaar het zelf!

Velp pedicure

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een pedicure behandeling?
Neem direct contact op met onze expert Klaudija: 0639383996

OPI nagellak op kunstnagels

Voor de mooiste nagels die tot wel twee weken mooi blijven, boekt u een OPI nagellak behandeling in de nagelstudio van Beau Experts. De OPI nagellak bestaat uit 100% gel, wat zorgt voor een onvergelijkbare, optimale hechting met uw echte nagel. Bovendien droogt de OPI nagellak vrijwel direct na het aanbrengen. Zo loopt u geen risico op uitsmeren en is er geen wachttijd nodig. Andere voordelen van de OPI nagellak uit onze nagelstudio zijn:

  • Het voelt aan als een gel maar ziet eruit als nagellak
  • Langhoudende kleur: blijft 2 weken perfect glanzend
  • Breed scala aan kleuren van OPI’s bestsellers
  • De nagellakken worden niet dikker en verkleuren niet
  • De natuurlijke nagel wordt niet belast
  • Snel en gemakkelijk te verwijderen: geen veil nodig

Pedicure nagels Velp

Voor de mooiste (kunst)nagels in Velp

Wilt u graag mooie, verzorgde nagels op zowel uw handen als voeten waar u wekenlang niet voor hoeft te zorgen? In de nagelstudio van Beau Experts bieden we gelnagels, acryl nagels (met OPI nagellak) pedicures en meer! Het is geen kunst om kunstnagels te maken, het is een kunst om natuurlijke kunstnagels te maken.

Dankzij onze expertise en ervaring in de nagelstudio in Velp, creëren wij natuurlijk ogende kunstnagels en nepnagels waar u gegarandeerd complimenten over krijgt.

U krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk. Daarom gebruiken we in de nagelstudio enkel hoogwaardige producten, zoals OPI nagellak, om uw manicure en pedicure te verzorgen. Welk type nepnagels voor u geschikt zijn, hangt volledig af van de gezondheid van uw echte nagels.

Nog steeds niet zeker? Maak een afspraak met nagelstudio Beau Experts in Velp en laat u adviseren!

Gelnagels of acrylnagels

Wilt u mooie kunstnagels, maar twijfelt u nog tussen acryl nagels en gelnagels? In de nagelstudio van Beau Experts in Velp vertellen we u graag meer over de verschillende soorten kunstnagels. Het belangrijkste verschil tussen acryl nagels en gelnagels is dat acryl een mengsel is van vloeistof en poeder, terwijl gelnagellak is gemaakt van een soort gel.

Beide soorten kunnen worden gebruikt om uw echte nagels te versterken of te verlengen. Wilt u langere en sterkere nepnagels? Dan kiest u voor acrylnagels. Gelnagels zijn meestal flexibeler en kunnen aanzienlijk meer weerstaan ​​dan acryl. Als u stevigere nagels wilt, kies dan voor gelnagels.

Boek vandaag nog een behandeling in onze nagelstudio in Velp!

Neem contact met ons op

Wilt u een pedicure of nagelbehandeling boeken in onze nagelstudio in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
026-2201024