Phinjection

  • Geen gebruik van naalden
  • Veerkrachtig en frisse huid
  • Nieuwste technieken

Phinjection

Phinjection

PhInjection is een techniek waarmee onder hoge druk hyaluronzuur (hyaluron) in de huid kan worden gebracht. Dit vindt plaats door middel van de speciaal ontworpen PhInjection hyaluron pen, welke door zijn speciaal ontworpen ampul met micro-openingen, ultrafijne stroom aan vloeistof genereert, die door de huid kan dringen. Het wordt als niet-invasief beschouwd omdat het er geen gebruik wordt gemaakt van naalden.

De PhInjection hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald.

Phinjection Beau Experts

Wat is Hyaluron?

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.

Met PhInjection hyaluron pen kan dit worden gecompenseerd en kan de huid fris en veerkrachtig worden gehouden

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een behandeling met Phinjection?
Neem direct contact op met Kristina: 0652516930

Voor wie is deze techniek geschikt?

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de Met PhInjection hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de deze techniek. In plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Phinjection

Met Phinjection kunnen we de volgende zones behandelen;

  • Lippen
  • Neus-Lapplooien
  • Marionette lijnen

Neem contact met ons op

De PhInjection van onze beauty expert werkt als een filler alleen zonder Naald!  Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0639383996.

Resultaten