Bindweefselmassage

  • Verbetert huidconditie
  •  Anti-aging
  • Fitness voor je huid

Bindweefselmassage

Cupping gezicht, hals en Decolleté

De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een geweldige anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur. Na de eerste behandeling is al een frisse, stralende huid te zien.
De doorbloeding wordt gestimuleerd en daardoor krijg je een vollere huid en minder diepe lijnen. Rimpels worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens. je huid krijgt een prachtige glow.

Bindweefselmassage

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een bindweefselmassage?
Neem direct contact op met Susan: 0681655970

Bindweefsel Behandeling

Om ultiem gebruik te maken van de behandeling adviseren wij om een kuur te doen van 10 keer. En daarna de behandeling bij te houden met 1 behandeling per maand. De kosten per behandeling bedragen €40. Een kuur bestaand uit 10 behandeling kost €350.

Neem contact met ons op

Met de bindweefselmassage van onze experts wordt u huid weer jong! Ook behandeling boeken ? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930.