Harsen of waxen in Velp

Beau Experts

  • Meest effectieve methode
  • Tot 5 weken haarvrij
  • Ultra gladde huid

Beau Experts

Harsen en Waxen van Lichaam

Bent u altijd bezig om met allerlei soorten scheerapparaten uw huid glad te houden? Wellicht is harsen of waxen bij Beau Experts in Velp precies wat u nodig heeft. Waxen of harsen is het verwijderen van ongewenst haar door hete of koude ontharingswax aan te brengen met een spatel of roller, deze te laten inwerken en vervolgens los te trekken.

Hoewel bekend is dat de ontharingsmethode pijnlijk is, is het één van de meest effectieve methoden om langdurig haar te verwijderen. Zo blijft uw huid tot wel 5 weken haarvrij! Wanneer het haar terug groeit na het harsen of waxen, is het een stuk zachter dan wanneer u het wegscheert. Bezoek Beau Experts in Velp en probeer het zelf!

Harsen waxen velp

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in de behandeling?
Neem direct contact op met Klaudija: 0629532508

Maak het mee bij Beau Experts

Droomt u van mooie gladde benen? Wilt u nooit meer pijnlijke bultjes door het scheren en bent u helemaal klaar met scheermesjes? Laat u ontharen bij Beau Experts in Velp. Het resultaat is een ultra gladde huid waar u wekenlang van kunt genieten! Boek een behandeling bij Beau Experts in Velp en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Harsen of waxen in Velp

Waxen en harsen gebeurt door middel van striphars, wat extreem plakkerige hars is. Striphars plakt aan het haar, maar helaas ook deels aan de huid. In Velp gebruiken we echter altijd de beste kwaliteit striphars voor harsen en waxen van uw huid.

Zo desinfecteren we eerst uw huid grondig, waarna er met een houten spatel een laagje hars of wax wordt aangebracht. Door de hars snel van uw huid te trekken, worden alle haren vanaf de wortel uit uw huid getrokken. Dit kan pijnlijk zijn, maar het is verder onschadelijk voor uw huid. Bij een gevoelige huid kunnen we voor het ontharen talkpoeder aanbrengen, zodat de hars minder aan uw huid kleeft. Vraag ons gerust om ons advies en de mogelijkheden.

Harsen en waxen versus scheren

Harsen heeft veel voordelen ten opzichte van scheren. Als u bijvoorbeeld uw benen scheert, snijdt u alleen de haren op het oppervlak weg. Als u ervoor kiest om te waxen, wordt het haar volledig uit de wortel getrokken. Zo heeft u geen last van pijnlijke stoppels zoals bij scheren wel het geval is.

De haren die uit uw benen teruggroeien voelen zacht aan en zijn veel dunner. Als u zich laat waxen, heeft u veel langer plezier van gladde benen, oksels en andere lichaamsdelen. Zo kan bij Beau Experts in Velp ook gemakkelijk uw bikinilijn, gezicht en rug worden gewaxt.

Harsen & waxen

Neem contact met ons op

Met de wenkbrauwstyling van onze beauty experts mogen uw wenkbrauwen weer gezien worden! Ook een wenkbrauwbehandeling boeken in onze BrowBar in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar 026-2201024