Wenkbrauw styling

BrowBar

  • Opener blik
  • 4 weken lang effect
  • Gratis behandeling op je verjaardag

BrowBar

Wenkbrauw Styling

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling en uitdrukking. Kies daarom voor een wenkbrauwvorm en -tint die goed past bij je gezicht en persoonlijkheid. Met verzorgde wenkbrauwen laat je een nette en vrouwelijke indruk achter. In onze BrowBar zorgen we dat jouw wenkbrauwen gezien mogen worden!

Samen bepalen we de wenkbrauwvorm die het beste bij je past. Door te meten, tekenen en goed naar je botstructuur te kijken. Daarna harsen we je wenkbrauwen met een hardwax die vriendelijk is voor de huid. Dankzij een harsbehandeling blijven ongewenste haartjes wekenlang weg. We maken je wenkbrauwen eventueel af met een verfbehandeling

Behandelingen die wij doen zijn:

  • Browbar
  • Microblading / Hairstroking-behandeling
  • Schaduweffect
  • Modelleren
  • Harsen bovenlip & kin
  • Verven met gewone verf of henna

microblading

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Bent u jarig? Neem contact op! U krijgt een gratis verjaardag behandeling!

Interesse in een bezoek aan onze browbar?
Neem direct contact op via 026-2201024

Onze verschillende behandelingen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor uw uitstraling en expressie. Kies daarom een wenkbrauwstyling en -kleur die bij uw gezicht en persoonlijkheid past. In onze BrowBar  zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen goed te zien zijn! Door uw botstructuur te meten, te tekenen en goed te bekijken, weten we welke wenkbrauwbehandeling u het meeste voordeel oplevert. Daarna waxen we uw wenkbrauwen met een huidvriendelijke harde wax. Dankzij een waxbehandeling blijven ongewenste haartjes wekenlang weg. Indien nodig werken wij uw wenkbrauwen af met een verfbehandeling.

Neem contact met ons op

Met de wenkbrauwstyling van onze beauty experts mogen uw wenkbrauwen weer gezien worden! Ook een wenkbrauwbehandeling boeken in onze BrowBar in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
026-2201024.

Resultaten