Over

Beau Experts

Sinds 2010

“Het is onze passie om elke vrouw te laten stralen. Door je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke punten te benadrukken”.

Welkom bij Beau Experts! Ben je op zoek naar een professionele beautysalon voor permanente make-up, wimperextensions, wenkbrauwbehandeling of een andere behandeling? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen of advies!

Bij Beau Experts kan u terecht voor alles omtrent schoonheid, skincare en visagie. Onze expertise en kwaliteit worden al door veel klanten gewaardeerd en vertrouwd. Sinds 2010 helpen wij klanten vanuit heel Nederland. Wij zijn onder andere goed bereikbaar vanuit Velp, Arnhem, Westervoort, Huissen, Rheden, Elst, Rozendaal, Zevenaar, Oosterbeek en Duiven.

Phi Laser

OPI

INGLOT

BABOR

PhiBrows

Beau Experts

Kristina

Kristina

CEO & beauty-professional Beau Experts

Al zestien jaar ben ik actief als visagist. Sinds 2010 werk ik zelfstandig als beautyexpert. Veel loyale klanten volgen en waarderen me om mijn deskundigheid en kwaliteit. De laatste paar jaar raakte mijn professionele ontwikkeling in een stroomversnelling.

In 2015 ontdekte ik mijn passie voor permanente make-up (PMU). Sindsdien volgde ik veel trainingen om me te specialiseren in dit mooie vakgebied. Inmiddels train ik anderen om wimperextensions professional te worden.

Bij mij kunt u terecht voor;

Klaudija

KLAUDIJA

Beauty Expert

Mijn karakter is te beschrijven als perfectionistisch, zelfkritisch en leergierig. Sinds 2017 rolde ik de beautywereld binnen via mijn zus Kristina en voel me er helemaal thuis.

Schoonheid betekent voor mij een balans tussen innerlijk en uiterlijk. Door middel van persoonlijk aandacht, eerlijk en deskundig advies, breed aanbod van behandelingen zorg ik voor dat mijn klanten tevreden de salon verlaten.

Susan

Susan

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialist ben ik enthousiast geworden voor het vak. Na ervaring op te hebben gedaan bij een andere salon wilde ik voor mezelf beginnen.

Hierdoor ben ik in 2020 gaan samenwerken met Beau Expert. Hierdoor kan ik werken vanuit mijn eigen visie. Door vanaf het begin met het merk Babor te werken, heb ik mij kunnen verdiepen in de diverse behandelingen en producten. Hierdoor kan ik iedere klant van persoonlijk en passend advies voorzien.

Het is voor mij belangrijk dat u kan genieten van een fijne en rustgevende behandeling met zichtbaar resultaat!