Wimperextensions & Lash lift in Velp

Beau Experts

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

Wimpers liften of verlengen in Velp

Voor topkwaliteit behandelingen en eerlijk advies

Wilt u in één oogopslag mooie, volle en lange wimpers zonder dagelijks met mascara en andere producten in de weer te hoeven zijn? Dan heeft Beau Experts in Velp de oplossing voor u. Met wimperextensions of een lash lift heeft u in een mum van tijd mooie lange, volle wimpers zonder ernaar om te hoeven kijken.

Met wimperextensions of een lash lift, liften wij uw wimpers en geven deze meer volume. Voor een natuurlijke look bieden we ook one by one wimpers aan. Het resultaat is prachtig! Laat uw wimpers liften en geniet dag en nacht van mooie wimpers. Bel Beau Experts in Velp voor het maken van een afspraak!

  • U heeft altijd een verzorgde uitstraling
  • U bespaart tijd omdat u geen make-up hoeft op te doen
  • U bespaart geld op mascara en andere producten
  • De behandeling duurt gemiddeld slechts 60 tot 90 minuten
  • U heeft prachtige wimpers, ook in de sauna of het zwembad

Wimperextensions velp

One by one wimpers bij Beau Experts

Wilt u volle wimpers met een natuurlijke uitstraling? Hiervoor zijn one by one wimpers zeer geschikt. Met one by one wimpers plaatsen we wimperextensions op uw eigen natuurlijke wimper. Dat betekent dat uw eigen wimpers worden verlengd, met behoud van een natuurlijke uitstraling. De lifting techniek is volkomen veilig voor uw eigen wimpers en u kunt zelf bepalen hoe lang, dik en hoe gekruld u de wimpers wilt hebben. Zo heeft u altijd mooie, volle en lange wimpers die passen bij uw eigen persoonlijkheid. Wimperextensions hebben ook veel voordelen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de wimpers na de behandeling goed verzorgd worden. Vraag ons gerust om meer informatie.

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Lashlift Velp

Wimpers liften in schoonheidssalon Velp

Wilt u uw wimpers op de meest natuurlijke manier liften? Kies dan voor de nieuwste wimperextension behandeling bij Beau Experts in Velp: de lash lift. Tijdens de lash lift worden uw eigen wimpers vanaf de haarwortel gelift tegen een zachte siliconen mal met speciale lotion. Deze lotion zorgt ervoor dat uw wimpers op natuurlijke wijze een nieuwe vorm aannemen. Na het liften brengen we ook een voedende en volumineuze lotion aan op de wimpers.

Het resultaat? Lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Wimperkrullers zijn overbodig na een lash lift in Velp. Het resultaat van de lash lift blijft tot wel zes weken zichtbaar. Als de krul uit de wimpers verdwijnt, kunt u bij Beau Experts in Velp gewoon een nieuwe lash lift boeken.

Voor al uw vragen over de lash lift kunt u contact opnemen met Beau Experts in Velp!

Neem contact met ons op

Dankzij onze wimperextensions is mascara niet meer nodig. Wilt u ook gebruik maken van een onze wimperextensions of lash lift behandelingen in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intakeafspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930.

Resultaten