Phi-Ion

  • Zonder operatie
  • Innovatieve methode
  • Revolutionair

Phi-Ion

Phi-Ion Plasma Lifting

Phi-Ion Plasma lifting is een revolutionaire en innovatieve methode, dat deel uitmaakt van de nieuwste generatie medische apparatuur voor niet chirurgische behandelingen (ZONDER operatie, snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens) met meteen zichtbaar resultaat vergelijkbaar met de resultaten van de cosmetische chirurgie.

Phi-Ion Plasma

Hoe werkt Plasmalifting?

Er wordt gewerkt met een speciale pen (Phi-Ion), welk aan het uiteinde een gecontroleerde hoeveelheid energie van ionen afgeeft, dat vervolgens doordringt in het bindweefsel. Door de warmte ontstaat direct een samentrekking en aanscherping van de huidvezels (fibroblasten), zodat er een hermodelleren en verjongend effect gecreëerd wordt en de huid strakker trekt.

Er ontstaat een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie door de aanraking van de huid met de lucht. Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst en het liftend effect kan onmiddellijk zichtbaar zijn en doorwerken tot 2-4 weken na de behandeling. Er ontstaan geen open wonden, wel korstjes (vallen na 5 dagen eraf) wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook relatief gezien korter, dan bij een reguliere ooglift.

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een Phi-Ion Plasma behandeling?
Neem direct contact op met Beau Experts: 026-2201024

PhiIon Plasma

Hoeveel plasma behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

Eén behandeling is meestal genoeg om de gewenste resultaten te bereiken met langdurig effect. Daarnaast werkt de behandeling nog 6 tot 8 weken door in zijn effect, doordat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken.

Na maximaal 8 weken is het eindresultaat pas zichtbaar. De resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en je individuele wensen. Tussen de behandelingen moet een rustperiode zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Het resultaat

Hoelang het resultaat blijft is afhankelijk van de huid en mimiek. Mimiek rimpels zullen bijvoorbeeld eerder zichtbaar worden, dan rimpels door huidverslapping zoals de hals, wangen of oren. Naar verwachting kunnen bij plasma-lift de resultaten 9 maanden tot 3 jaar aanblijven. Daarentegen een ooglift nog langer. Striae wordt eerst geneedeld (Miconeedling) en dan elk litteken afzonderlijk met Phi-ion Plasmalift behandeld: een tijdrovend werk. Na 1 maand na de behandeling zal een controle middels foto’s plaatsvinden, om samen te bekijken of de behaalde resultaten voldoende zijn of dat er een vervolgbehandeling noodzakelijk is.

Neem contact met ons op

Interesse in Phi-Ion? Of wil je meer informatie en advies?  Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
026-2201024.