Wimperextensions & Lash lift in Arnhem

Beau Experts

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

Wimpers

In Arnhem uw wimpers liften of verlengen

Droomt u ook van mooie, volle wimpers zonder elke dag mascara op te hoeven doen? Bij Beau Experts in Arnhem hebben we de perfecte oplossing! Met wimperextensions of een lash lift heeft u in één oogopslag mooie lange, volle wimpers. U hoeft ’s avonds uw make-up niet meer af te poetsen, want mascara wordt met deze lash lift overbodig.

Met wimperextensions of een lash lift liften we uw wimpers en geven deze meer volume. Liever een natuurlijke uitstraling? We bieden ook one by one wimpers aan. Bel Beau Experts in Arnhem voor het maken van een afspraak. Laat uw wimpers liften en geniet dag en nacht van de mooiste wimpers!

Kies wimperextensions bij Beau Experts in Arnhem voor:

  • U heeft altijd een verzorgde uitstraling
  • U bespaart tijd omdat u geen make-up hoeft op te doen
  • U bespaart geld op mascara en andere producten
  • De behandeling duurt gemiddeld slechts 60 tot 90 minuten
  • U heeft prachtige wimpers, ook in de sauna of het zwembad

lashlift

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse om uw wimpers te laten liften of verlengen?
Neem direct contact op met Beau Experts via 026-2201024

One by one wimpers bij Beau Experts

One by one wimpers zijn zeer geschikt voor een natuurlijke look. De one by one wimpers worden, zoals de naam al aangeeft, één voor één op uw natuurlijke wimpers geplaatst. Met deze wimperextensions worden uw eigen wimpers verlengd, maar behouden ze wel een natuurlijke uitstraling. U kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang, dik en hoe gekruld u de wimpers wilt hebben. Deze wimperextensions zijn uitermate geschikt en volkomen veilig voor elke wimper-type. Kies mooie, volle en lange wimpers die passen bij uw persoonlijkheid.

Wimperlash Arnhem

Wimper liften in Arnhem

De nieuwste wimperextension behandeling van Beau Experts is de lash lift. Bij een lash lift worden uw eigen wimpers vanaf de haarwortel gelift tegen een zachte siliconen mal met speciale lotion. Zo krijgen uw wimpers op een natuurlijke manier een nieuwe vorm. Het resultaat is lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Na een lash lift in Arnhem is een wimperkruller overbodig. Ook geen fan van mascara? Laat uw wimpers dan ook verven bij Beau Experts in Arnhem. Is de krul uit uw wimpers verdwenen? Boek eenvoudig een nieuwe lash lift bij Beau Experts in Arnhem!

Neem contact op met Beau Experts

Wilt u ook gebruik maken van een onze wimperextensions of wimper lifting behandelingen in Arnhem? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930.

Resultaten