Laserbehandelingen

Beau Experts

  • Laatste generatie
  • Veilig
  • Succesvol resultaat

Laser

Laserbehandelingen bij Beau Experts

Wil je één van onze laserbehandelingen ondergaan om bijvoorbeeld je permanente make-up te laten verwijderen of andere tatoeages op je lichaam? Of heb je een laserbehandeling nodig voor het verwijderen van rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, acne of kleine littekens? Dan kun je uiteraard terecht bij de ervaren specialisten van Beau Experts. Voor laserbehandelingen met een zichtbaar uitstekend resultaat beschikken wij over de laatste generatie PhiLaser waarmee we alle laserbehandelingen kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg en informatie over de laserbehandeling die wij voor je kunnen uitvoeren.

Laserbehandelingen

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een laser behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: 026-2201024

Wat is een laserbehandeling?

Een laserapparaat geeft lichtbundels af op een bepaalde golflengte. Deze lichtbundels worden in de huid omgezet in energie en warmte. Hiermee kunnen we specifieke onderdelen in de huid behandelen, zonder de omliggende huidtexturen te beschadigen.
De laser versnippert de kleurdeeltjes, zodat de versnipperde deeltjes macrofagen (immuuncellen van ons lichaam) door het bloed en de lymfevaten naar de lever worden vervoerd. De lever is ons belangrijkste orgaan voor het ontgiften en het reinigen van ons lichaam van vreemde stoffen.

Laserbehandelingen voor tatoeages verwijderen

Meestal kunnen we tatoeages verwijderen in 6 tot 8 laserbehandelingen. Soms zijn meer behandelingen noodzakelijk. Zwarte, rode en donkerblauwe tatoeages verdwijnen in de praktijk het snelste. Groen en lichtblauwe tatoeages verdwijnen iets minder snel en voor de gele en oranje tatoeages is meer geduld nodig, omdat deze kleuren relatief weinig pigmenten bevatten.

Verwijderen van melasma

Melasma is een huidverandering die typisch is voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap en wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Afhankelijk van de intensiteit van de bundel zijn 2 tot 5 laserbehandelingen nodig in een periode van 4 tot 8 weken.

Sproetjes verwijderen

Meestal zijn sproetjes na 1 tot 2 laserbehandelingen helemaal verdwenen gedurende een periode van 1 week.

Verwijderen van ouderdomsvlekken

Het aantal laserbehandelingen dat we nodig hebben voor het verwijderen van ouderdomsvlekken, kunnen we vooraf niet exact geven. Hoeveel laserbehandelingen nodig zijn, hangt af van het aantal vlekken en de diepte hiervan in de huid.

Vóór de laserbehandelingen

Drie weken voor- en na de behandeling moet je de zon of zonnebank vermijden.

Nazorg

Je huid reageert op een laserbehandeling om een tatoeage te verwijderen. Direct na de behandeling zal een witte waas zichtbaar zijn. Die trekt binnen een uur weg. Ook een lichte zwelling is mogelijk. Drink de dag na de behandeling extra water zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Tot drie weken na de behandeling kun je de plek insmeren met een zonnebrandcrème, factor 30 om pigmentverstoringen te voorkomen. En wij geven je Skin candy after laser gel mee om de behandelde zone 7 tot 10 dagen te verzorgen.

Vragen over onze laserbehandelingen?

Wil je graag meer weten over onze laserbehandelingen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons op.

Resultaten