Carbon Laser Peeling

Beau Experts

  • Direct resultaat
  • Uitstekende zuiveringsproces
  • Diepe reiniging van de huid

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden laseren gebeurt er niks.

De carbon deeltjes zetten het laserlicht-energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee.

Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!

Carbon Laser peeling

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een Carbon Laser peeling behandeling?
Neem direct contact op via 026-2201024.

Carbon Laser Peeling behandeling

Waarom Carbon laser peeling?

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. De behandeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, verkleuring van de huid zoals oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermal collagen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen. De textuur van de huid word verstevigd en fijne lijntjes worden vermindert.

Een behandeling voor huidverjonging geeft met carbon al vrij snel resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

Kuurverband

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid.
Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

Neem contact met ons op

Interesse in Carbon Laser Peeling of wilt u meer informatie? Neem contact op of maak direct een intakeafspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar 026-2201024.