Permanente make-up

Flawless

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

PMU

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) is een uitkomst voor elke vrouw die er graag verzorgd uitziet, maar hier niet veel tijd aan wil of kan besteden. Van een behandeling heb je jarenlang plezier. Dankzij PMU is make-up verwijderen voor het slapengaan niet meer nodig. En blijft je make-up ook perfect zitten als je doucht, in bad gaat, zwemt of sport.

Uiteraard zorgen we voor de tint, vorm en het effect dat bij jouw gezicht en wensen past. Daardoor oogt het resultaat altijd natuurlijk en professioneel. Ben je allergisch voor ingrediënten in cosmetica, waardoor je geen make-up kunt dragen? Ook dan is permanente make-up de ideale oplossing!

Hieronder bekijk je onze drie PMU-behandelingen. Ben je op zoek naar een andere PMU-oplossing? Mail of bel ons om te overleggen over de mogelijkheden.

PMU

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

LIPS

Wil je graag gezonde lippen met voldoende pigmentatie? Of vestig je graag de aandacht op je lippen door ze te contouren? Met permanente make-up voor lippen creëren we het effect en de intensiviteit die bij jou past. Laat ons zien wat je mooi vindt of vraag ons advies! Mail of bel ons, we helpen je graag!

Eyeliner

Door eyeliner ogen je wimpers voller en je ogen sprekender. Breng je zelf weleens eyeliner aan? Dan weet je dat een strakke lijn trekken langs de wimperrand lastig en tijdrovend kan zijn. Bovendien loopt eyeliner snel uit als je ogen tranen of het regent. De oplossing? Permanente eyeliner! Uiteraard in jouw favoriete dikte en tint. Mail of bel ons voor meer informatie.

PHIBROWS

Droom jij van mooie volle wenkbrauwen? Of wil je graag wat meer definitie geven aan je gezicht? Met wenkbrauwen die passen bij de tint van je haar en de vorm van je gezicht? Het kan met PMU voor wenkbrauwen! Het resultaat is zo natuurlijk, dat je het bijna niet herkent als PMU. Mail of bel ons als je meer wilt weten.

Resultaten