Permanente make up

Flawless

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

Permanent

Voor wie er graag permanent goed verzorgd uitziet, dan is permanente make up iets voor jou.

Permanente make up (PMU) is een uitkomst voor elke vrouw die er graag elke dag goed verzorgd uitziet. Met ‘gewone’ make-up is dat een lastige opgave. Met permanente make-up heb je over die race tegen de klok geen zorgen meer. Voor de één is permanente make up op wenkbrauwen, lippen en oogleden pure luxe of gemak en voor de ander is het een uitgelezen methode om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar of hoofdhaar op te lossen. Van een PMU-behandeling bij Beau Experts heb je jarenlang plezier. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg en informatie over het aanbrengen van permanente make up.

Hieronder bekijk je onze drie PMU-behandelingen. Ben je op zoek naar een andere PMU-oplossing? Mail of bel ons om te overleggen over de mogelijkheden.

De permanente make up behandeling

Om altijd verzorgd en zelfverzekerd de deur uit te gaan, is een PMU-behandeling bij Beau Experts voor jou de oplossing. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige permanente make up waarmee we zeer mooie resultaten behalen. Door inspuiting van het gewenste pigment in de lederhuid brengen onze ervaren huidtherapeuten vorm, contour, kleur en structuur aan. En naar eigen wens kun je de permanente make up aanvullen met gewone make-up.

permanente make up

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen. Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Geschikt voor elk huidtype

Uiteraard zorgen we voor de tint, vorm en het effect dat bij jouw gezicht en wensen past. Daardoor oogt het resultaat altijd natuurlijk en professioneel. Ben je allergisch voor ingrediënten in cosmetica, waardoor je geen make-up kunt dragen? Ook dan is permanente make-up de ideale oplossing! Permanente make up is namelijk voor alle huidtypes geschikt.

Hoe permanent is permanente make up?

Hoewel de naam anders suggereert, gaat permanente make up niet een levenlang mee. Door invloeden als ultraviolet licht en natuurlijke huidvernieuwing vervaagt de pigmentatie na verloop van tijd. Gemiddeld blijft permanente make up voor 1 tot 3 jaar intact.

Onze PMU-behandelingen

Voor welke permanente make up behandelingen kun je bij ons terecht?

Lips

Wil je graag gezonde lippen met voldoende pigmentatie? Of vestig je graag de aandacht op je lippen door ze te contouren? Met permanente make-up voor lippen creëren we het effect en de intensiviteit die bij jou past. Laat ons zien wat je mooi vindt of vraag ons advies! Mail of bel ons, we helpen je graag!

Eyeliner

Met eyeliner ogen je wimpers voller en zijn je ogen sprekender. Iedereen weet dat een strakke lijn trekken langs de wimperrand lastig en tijdrovend is of kan zijn. Ook loopt eyeliner snel uit als je ogen tranen of als het regent. Permanente eyeliner is de oplossing! Uiteraard in jouw favoriete dikte en tint. Mail of bel ons voor meer informatie.

Phibrows

Droom jij van mooie volle wenkbrauwen? Of wil je graag wat meer definitie geven aan je gezicht? Met wenkbrauwen die passen bij de tint van je haar en de vorm van je gezicht? Het kan met PMU voor wenkbrauwen! Het resultaat is zo natuurlijk, dat je het bijna niet herkent als PMU. Mail of bel ons als je meer wilt weten.

Permanente make up

Direct contact met Beau Experts

Wil je graag een behandeling afspreken bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen. Mail of bel ons, we helpen je graag!

Resultaten