Maderotherapie

Beau Experts

 • Ontspanning
 • Vetverbranding
 • Contour verbetering

Madero

Maderotherapie

Maderotherapie komt uit Columbia en maakt gebruik van anatomisch gemaakte houtelementen die 100% natuurlijk zijn en geen allergische huidirritaties veroorzaken.

Maderotherapie is een alternatief voor reguliere massages voor mensen met cellulite. Het voordeel van speciaal gevormde houten elementen is de intense druk op cellulite en het verwijderen van vetophopingen samen met andere gifstoffen. De techniek van een dergelijke massage bestaat uit het herhalen van verschillende houten elementen. Het toepassen van deze elementen op de spieren,
vetophopingen en cellulite stimuleert het lymfesysteem van het lichaam om opgehoopte gifstoffen op te lossen. Deze afgifte van toxines bevordert de stofwisseling tot vetverbranding en ook worden pockets van aanhoudende cellulite afgebroken, neemt de zwelling van de huid af en kan een ‘sinaasappelschil’ worden uitgelijnd.

Maderotherapie wordt aanbevolen voor:

 • Het ontspannen van lichaam en geest
 • Het stimuleren van het lymfesysteem
 • Het elimineren van gifstoffen
 • Het versnellen van de stofwisseling
 • Het verbreken van cellulite
 • Vetverbranding
 • Huidskleur verbeteren
 • Contour verbetering

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in Maderotherapie?
Neem direct contact op met Susan: 0681655970

Maderotherapie Velp

Verschil tussen cellulite en cellulitis

Cellulitis en cellulite worden vaak door elkaar gehaald. Cellulitis is een bacteriële infectie van het bindweefsel genaamd Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd en ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Mad@Cellu concentreert zich op de bestrijding en voorkoming van Cellulite. Cellulitis is een medische aandoening(infectie) waar vaak antibiotica aan te pas moet komen. In het geval van cellulitis adviseren wij u altijd om contact op te nemen met uw huisarts.

Unieke verzorgingsproducten bij Mad@Cellu

Deze producten zijn de meest gebruikte maar er zijn ook andere varianten via Mad@Cellu beschikbaar zoals Kokos, Citrusfruit en andere combinaties.

Koffiezeep

Handgemaakte koffiezeep met 100% natuurlijke ingrediënten. De zeep zorgt voor een milde peeling en verwijdert onaangename geuren maar helpt ook om dode huidcellen te verwijderen. Het scrubbende effect van de zeep helpt bij het minimaliseren van cellulite door het verbeteren van de bloedcirculatie. Toepassing: Wrijf de zeep in masserende ronde bewegingen, direct over de huid.

Koffiescrub

Handgemaakte koffiescrub met 100% natuurlijke ingrediënten. Scrubben met gemalen koffie verwijdert niet alleen de droge en dode huidcellen, maar stimuleert ook de aanmaak van nieuwe huidcellen. Coffeïne heeft bovendien een antioxidante werking. De scrub bevat ook kaneel welke een bewezen werking heeft in de vermindering van bacteriën op het lichaam. De olijfolie in de scrub zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Toepassing: Wrijf de scrub in masserende ronde bewegingen, direct over de huid. Deze scrub is mild, maar niet geschikt voor gezicht en de hals.

Cacaoboter

De handgemaakte cacaoboter met 100% natuurlijke ingrediënten is een heerlijke moisturizer rijk aan Vitamine E en C. Betreft een zeer voedende en hydraterende boter voor je huid en houdt huidveroudering tegen. Toepassing: Wrijf de boter in masserende ronde bewegingen, direct over de huid. Niet geschikt voor gezicht en de hals.

Neem contact met ons op

Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0619005864.

Producten