Schoonheidsspecialiste Oosterbeek

Beau Experts

  • Nr. 1 kwaliteitsmerk
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Innovatief en eerlijk advies

Onze missie is om iedereen te laten stralen

Onze missie is om iedereen te laten stralen

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Oosterbeek die jarenlange ervaring heeft in beauty behandelingen? Bij Beau Experts bent u aan het juiste adres. Ontsnap aan de stress van de dagelijkse werkdruk en laat u verwennen bij schoonheidssalon Beau Experts.

Onder leiding van de beauty expertKristina Prkic-Jonjic zorgt een deskundig team van schoonheidsspecialisten in Oosterbeek ervoor dat u kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen, zoals permanente make-up. Door uw zelfvertrouwen een boost te geven en uw sterke punten te benadrukken, behaalt schoonheidssalon Beau Experts keer op keer het optimale resultaat. Bel nu voor meer informatie en plan een gratis intake.

Schoonheidsspecialiste Oosterbeek

Ervaren schoonheidsspecialisten in Oosterbeek

Bij Beau Experts zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty- en schoonheidsbehandelingen. Beau Experts is niet voor niets een toonaangevende schoonheidssalon in Oosterbeek met schoonheidsspecialisten die al tien jaar terugkerende klanten binden. Bent u benieuwd wat onze ervaren schoonheidsspecialiste voor uw huid kan doen? Neem contact met ons op of boek direct een van de volgende behandelingen:

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een schoonheidsbehandeling of in de andere diensten van Beau Experts?
Neem direct contact op via 026-2201024 of info@beauexperts.nl.

De specialisten van Beau Experts schoonheidssalon

Oosterbeek Schoonheidsspecialist

Bij Beau Experts in Oosterbeek kan u terecht voor alles omtrent schoonheid, skincare en visagie. Onze expertise en kwaliteit worden al door veel klanten gewaardeerd en vertrouwd. Sinds 2010 helpen wij klanten vanuit heel Nederland en sinds 2015 zijn wij ook gespecialiseerd in permanente make-up.

Het team bestaat uit vier deskundige schoonheidsspecialisten met hun eigen specialiteiten. Houdt u van persoonlijke aandacht, eerlijk en deskundig advies en een breed aanbod aan behandelingen? Dan bent u van harte welkom bij schoonheidssalon Beau Experts!

Voor het eerst naar een schoonheidssalon?

Zijn schoonheidsbehandelingen nieuw voor u, maar wilt u het graag proberen? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling bij één van onze schoonheidsspecialisten en geniet van uw eerste behandeling op maat! Bij Beau Experts bieden we niet alleen persoonlijke aandacht en behandelingen op maat, maar ook de beste service en cosmetica. Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Oosterbeek? Profiteer bij Beau Experts van de volgende voordelen:

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Schoonheidssalon in Oosterbeek

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts in Oosterbeek boeken? Of heeft u vragen over onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een intakegesprek per e-mail via info@beauexperts.nl of telefonisch via
0652516930. We helpen u graag verder.

Resultaten