Permanente Make-up in Velp

Beau Experts

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

PMU

PMU wenkbrauwen of make-up in Velp

Bent u iemand die er graag verzorgd uitziet, maar hier niet veel tijd aan kan of wil besteden? Permanente make-up (PMU) bij Beau Experts in Velp biedt uitkomst! Met PMU hoeft u uw make-up niet te verwijderen voordat u gaat slapen. Ook tijdens het douchen, baden, zwemmen of sporten blijft uw make-up perfect op zijn plaats.

Altijd al een permanente eyeliner of PMU wenkbrauwen willen hebben? Kies voor PMU bij Beau Experts in Velp en u geniet jarenlang van een behandeling. Uiteraard zorgen wij voor de schaduw, vorm en effect die passen bij uw gezicht en wensen. Hierdoor ziet het resultaat er altijd natuurlijk en professioneel uit.

Bent u op zoek naar een andere PMU oplossing in Velp? Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Maak kennis en profiteer!

Droomt u van mooie volle wenkbrauwen, iedere dag weer? Of wilt u uw gezicht wat meer definitie geven met wenkbrauwen die passen bij de kleur van uw haar en de vorm van uw gezicht? Het kan met PMU wenkbrauwen bij Beau Experts. Het resultaat is zo natuurlijk dat u het nauwelijks herkent als PMU.

Permanente eyeliner en PMU lippen

Als u vaak eyeliner gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat het tekenen van een strakke lijn langs de wimperlijn moeilijk en tijdrovend kan zijn. Met permanente eyeliner zien uw ogen er expressiever uit, zonder dat u hiervoor uren in de spiegel hoeft te staan. Bovendien loopt permanente eyeliner niet uit als uw ogen tranen of als het regent. Bij Beau Experts kunnen we u voorzien van allerlei PMU in Velp, uiteraard in uw favoriete dikte en tint. Wilt u bijvoorbeeld ook gezonde lippen met voldoende pigmentatie? Vestig de aandacht op uw lippen door voor PM lippen te kiezen! Met permanente make-up voor lippen creëren we het effect en de intensiteit die bij u past. Laat ons zien wat u mooi vindt of vraag om ons deskundig advies. Wij informeren u graag over permanente eyeliner of PMU lippen.

PMU wenkbrauwen versus wenkbrauwen tatoeëren

Hoewel PMU wenkbrauwen qua techniek veel op wenkbrauwen tatoeëren lijkt, is het niet hetzelfde. PMU wordt namelijk in een andere huidlaag aangebracht. Wenkbrauwen tatoeëren wordt bijvoorbeeld in het onderhuidse bindweefsel gedaan. Permanente make-up wordt in de laag onder de opperhuid geplaatst. De pigmentatie van bijvoorbeeld PMU wenkbrauwen is daarom niet zo permanent als bij wenkbrauwen tatoeëren.

Hoe lang permanente wenkbrauwen blijven zitten, verschilt van persoon tot persoon. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Voor een goed resultaat adviseren wij Beau Experts om eenmaal per jaar uw permanente make-up wenkbrauwen te laten bijwerken of een touch up te laten doen in onze salon in Velp.

Meer info over schoonheidssalon Beau Experts

Bent u benieuwd naar onze behandelingen in Velp of heeft u vragen over één van onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@beauexperts.nl of bel naar
0652516930.

Resultaten