Permanente Make-up in Arnhem

Beau Experts

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

PMU

PMU wenkbrauwen of make-up bij Arnhem

Wilt u er altijd mooi en verzorgd uitzien, maar heeft u ook zo’n hekel aan uren voor de spiegel staan? Permanente make-up (PMU) bij Beau Experts in Arnhem is dé oplossing! Met PMU hoeft u zich geen zorgen te maken over uw make-up, zelfs niet tijdens het douchen, baden, zwemmen of sporten. Voor permanente eyeliner of PMU wenkbrauwen gaat u naar Beau Experts nabij Arnhem.

Wij zorgen natuurlijk voor de schaduw, vorm en effect die bij uw gezicht en wensen past. Hierdoor ziet het resultaat er altijd natuurlijk en professioneel uit. Geniet langer van uw perfect zittende make-up. Boek nu een intake bij Beau Experts in de buurt van Arnhem voor uw PMU behandeling op maat.

  • Intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Permanente make-up Arnhem

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Beau Experts nabij Arnhem

Als u droomt van mooie volle wenkbrauwen, dan is het tijd om een afspraak te maken bij Beau Experts nabij Arnhem voor een PMU behandeling! Met PMU wenkbrauwen, PMU lippen of permanente eyeliner geven we uw gezicht graag meer definitie.

Mooie PMU lippen en permanente eyeliner

Gebruikt u vaak eyeliner? Dan zult u zeker te maken hebben met de lastige en tijdrovende klus om een ​​rechte lijn te zetten. Kies voor permanente eyeliner, en laat de eyeliner pen lekker liggen! Laat uw ogen spreken zonder uren in de spiegel te hoeven staan. Of het nu regent of schijnt, de permanente eyeliner loopt niet uit. Bij Beau Experts kunnen we u voorzien van alle soorten PMU nabij Arnhem, uiteraard in uw favoriete dikte en tint. Wilt u naast permanente eyeliner ook PMU lippen? Met permanente make-up voor lippen creëren we gezonde lippen met voldoende pigmentatie. Meer weten over PMU lippen of permanente eyeliner? Wij informeren u hier graag over.

PMU Arnhem

Wenkbrauwen tatoeëren of PMU wenkbrauwen?

Twijfelt u tussen wenkbrauwen tatoeëren en PMU wenkbrauwen? Dat is een lastige keus. Er zit namelijk heel wat verschil tussen de twee, al lijkt dat niet zo te zijn. Permanente wenkbrauwen lijkt qua techniek veel op wenkbrauwen tatoeëren, maar kent toch verschillen. Zo wordt het pigment van permanente make-up wenkbrauwen op een andere laag aangebracht dan wanneer u wenkbrauwen laat tatoeëren.

De pigmentatie van bijvoorbeeld PMU wenkbrauwen is daarom niet zo permanent als bij wenkbrauwen tatoeëren. Het verschilt per persoon hoe lang permanente wenkbrauwen blijven zitten. Voor een optimaal resultaat adviseren wij Beau Experts om eenmaal per jaar uw permanente make-up wenkbrauwen te laten bijwerken. Een touch-up kunt u eenvoudig boeken in onze salon dichtbij Arnhem.

Boek nu bij schoonheidssalon Beau Experts

Bent u benieuwd naar onze behandelingen in regio Arnhem of heeft u vragen over één van onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@beauexperts.nl of bel naar
0652516930.

Resultaten