Schoonheidsspecialiste Velp

Beau Experts

  • Nr. 1 kwaliteitsmerk
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Innovatief en eerlijk advies

Uw stralende huid is onze missie

Uw stralende huid is onze missie

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Velp die uw huid kan laten stralen? Dan bent u bij Beau Experts aan het juiste adres. Het is onze passie om iedereen te laten stralen. Door uw zelfvertrouwen een boost te geven en uw sterke punten te benadrukken, behaalt schoonheidssalon Beau Experts het optimale resultaat. Ons deskundig team schoonheidsspecialisten in Velp zorgt ervoor dat u kunt genieten van moderne schoonheidsbehandelingen. Ontsnap aan de stress van de dagelijkse werkdruk en laat u volledig in de watten leggen bij schoonheidssalon Beau Experts!

Schoonheidsspecialiste Velp

Toonaangevende schoonheidssalon in Velp

Beau Experts is al meer dan 10 jaar specialist in huidverbetering, anti-aging en permanente make-up. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken. Ons team van deskundige schoonheidsspecialisten in Velp volgt alle ontwikkelingen op de voet. Daarom is Beau Experts een schoonheidssalon in Velp die toonaangevend mag worden genoemd. Voor alle mogelijke behandelingen op het gebied van persoonlijke verzorging en schoonheidsbehandelingen kunt u bij Beau Experts terecht. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een schoonheidsbehandeling of in de andere diensten van Beau Experts?
Neem direct contact op via 026-2201024 of info@beauexperts.nl.

De experts van Beau Experts schoonheidssalon in Velp

Velp Schoonheidsspecialist

Het team van Beau Experts bestaat uit vier gedreven schoonheidsspecialisten met ieder haar eigen specialiteit. Benieuwd? Maak kennis en bekijk de over ons pagina.

Onze schoonheidsspecialisten zijn constant op zoek naar de beste balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid en doen er alles aan om perfectie te bereiken. Voor persoonlijke aandacht, eerlijk en deskundig advies en een ruim aanbod aan behandelingen boekt u Beau Experts schoonheidssalon in Velp! Samen zijn zij de schoonheidsspecialisten die zorgen voor persoonlijke aandacht, eerlijk en deskundig advies en een breed assortiment om uw dag compleet te maken.

Geniet van een behandeling op maat

Uw gezicht is in goede handen bij schoonheidssalon Beau Experts. Heeft u nog nooit een schoonheidsbehandeling gehad? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling bij één van onze schoonheidsspecialisten. Hierna kunt u genieten van uw eerste behandeling op maat.

Dus bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Velp die u persoonlijke aandacht en behandelingen op maat kan geven? Kies voor Beau Experts en geniet van de volgende voordelen:

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Schoonheidssalon in Velp

Neem contact op voor meer informatie

Bij schoonheidssalon Beau Experts nemen wij voldoende tijd om uw wensen of problemen te bespreken en geven altijd persoonlijk advies. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intakeafspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930.

Resultaten