Schoonheidssalon in Huissen

Beau Experts

  • Nr. 1 kwaliteitsmerk in de markt
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Innovatief en eerlijk advies

Iedereen verdient het om te stralen

Iedereen verdient het om te stralen

Bent u toe aan een goede schoonheidsbehandeling in Huissen? Dan gaat u natuurlijk naar schoonheidssalon Beau Experts in Huissen! Even ontsnappen aan de dagelijkse werkdruk is nooit zo lekker geweest. Wilt u een schoonheidsbehandeling door onze ervaren schoonheidsspecialisten? Of gaat u voor wimperextensions en permanente make-up?

Een deskundig team van schoonheidsspecialisten in Huissen zorgt ervoor dat u kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen en met veel zelfvertrouwen de salon weer verlaat. In onze schoonheidssalon benadrukken we uw sterke punten en helpen we u om het beste resultaat te behalen. Meer weten? Bel nu voor meer informatie of plan direct een gratis intake bij Beau Experts!

Schoonheidsspecialiste Huissen

Schoonheidsspecialisten met passie in Huissen

Wilt u dat uw huid elke dag straalt en uw gezicht er altijd op zijn best uitziet, maar heeft u niet altijd de tijd om uren voor de spiegel door te brengen? Dat hoeft niet, want met de behandelingen van schoonheidssalon Beau Experts ziet u er na één behandeling op uw best uit! Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty- en schoonheidsbehandelingen en daarmee ook dé toonaangevende schoonheidssalon in Huissen. Wilt u weten wat onze schoonheidsspecialisten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of boek direct een behandeling, zoals:

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een schoonheidsbehandeling of in de andere diensten van Beau Experts?
Neem direct contact op via 026-2201024 of info@beauexperts.nl.

De gezichten achter Beau Experts schoonheidssalon

Huissen Schoonheidsspecialist

Veel klanten hebben al genoten van de expertise en behandelingskwaliteit van eigenaresse en schoonheidsspecialiste Kristina Prkic-Jonjic, die al 16 jaar actief is als visagiste. Zij heet u van harte welkom in schoonheidssalon Beau Experts in Huissen.

Haar zus Klaudija is ook betrokken bij Beau Experts als schoonheidsspecialiste in Huissen. Ze is een expert op het gebied van schoonheid en is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen innerlijk en uiterlijk. Voor persoonlijke aandacht, eerlijk en deskundig advies en een ruim aanbod aan behandelingen boekt u Beau Experts schoonheidssalon in Huissen!

Maak kennis en profiteer van de vele voordelen

Bent u benieuwd naar onze schoonheidssalon, maar heeft u nog geen behandeling geprobeerd? Dan kunt u kennismaken door een kennismakingsbehandeling te boeken bij één van de schoonheidsspecialisten. Bij Beau Experts bieden we niet alleen persoonlijke aandacht en behandelingen op maat, maar ook de beste service en oprecht advies. Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Huissen die deze in huis heeft? Maak kennis met Beau Experts en geniet direct van de volgende voordelen:

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Schoonheidssalon in Huissen

Neem contact op met schoonheidssalon Beau Experts

Bent u benieuwd naar onze schoonheidsbehandelingen of heeft u vragen over één van onze producten? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een intakegesprek per e-mail via info@beauexperts.nl of telefonisch via
0652516930. We helpen u graag verder.

Resultaten