Wenkbrauwstyling Arnhem

Beau Experts

  • Gratis intake
  • Altijd een nazorgpakket
  • Nieuwste technieken

BrowBar in Arnhem

Kom langs in one BrowBar in Arnhem

Laat uw gezicht spreken met wenkbrauwstyling van de specialisten van Beau Experts in Arnhem. U bent van harte welkom in onze BrowBar waar we de wenkbrauwstyling helemaal afstemmen op uw wensen. Zo kunt u in onze salon uw wenkbrauwen tot in de puntjes laten verzorgen. Bij Beau Experts in Arnhem weten we dat perfect gevormde wenkbrauwen een onweerstaanbare blikvanger zijn. Mooie wenkbrauwen laten uw gezicht er jonger en verzorgd uitzien. We helpen we u graag met het in vorm brengen van uw wenkbrauwen, zodat uw gezicht weer straalt! Kom langs in onze BrowBar in Arnhem of neem contact op voor een afspraak!

Wenkbrauw behandeling

Onze verschillende behandelingen

Met de wenkbrauwstyling in onze BrowBar in Arnhem zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen er perfect uitzien. Door uw botstructuur op te meten en goed te bekijken, weten we welke wenkbrauwbehandeling u het meeste oplevert. Hierna kunnen we uw wenkbrauwen ontharen met een speciale harde wax. Dit zorgt ervoor dat ongewenste haartjes tot wel wekenlang wegblijven. Indien gewenst werken wij uw wenkbrauwen af met een verfbehandeling. Zo verlaat u onze salon met een volledig nieuwe look! Andere behandelingen die u kunt boeken in onze BrowBar in Arnhem zijn:

  • Microblading / Hairstroking-behandeling
  • Schaduweffect
  • Modelleren
  • Harsen en verven
  • Verven met henna

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een PMU behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Browbar Arnhem

Wenkbrauwstyling bij Beau Experts

De BrowBar van Beau Experts in Arnhem is een speciaal ingerichte ruimte waar wij allerlei wenkbrauw- en epileerbehandelingen uitvoeren. U kunt er terecht voor het modelleren, maar ook voor het harsen van uw wenkbrauwen of bovenlip en het verven van uw wenkbrauwen (ook met henna). U kunt onze BrowBar echter voor meer dan alleen wenkbrauwstyling bezoeken. Ook de rest van uw gezicht verzorgen wij hier met een schoonheidsbehandeling op maat. Zo kunnen wij uw gezicht volledig tot zijn recht laten komen met professionele make-up of een waxbehandeling. Als u jarig bent, verwennen we u ook met een gratis wenkbrauw behandeling naar keuze! Benieuwd naar de mogelijkheden voor wenkbrauwstyling in de BrowBar, of wilt u meer weten over een andere behandeling? Neem contact op met ons!

Neem contact met ons op

Ook een wenkbrauwbehandeling boeken in onze BrowBar in Arnhem? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930. Met de wenkbrauwstyling van onze beauty experts mogen uw wenkbrauwen weer gezien worden!

Resultaten