Brazilian Butt Lift

  • Natuurlijke manier
  • Onmiddellijk resultaat
  • Geen bijwerkingen

Butt lift

Brazilian Butt Lift

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevig gemodelleerde dijen en billen. Helaas is de realiteit dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid veroudert, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel vrouwen.

Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Brazilian butt lift Arnhem

Vacuüm therapie

Wij bieden u nu dé oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht.

Er zijn geen risico’s bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een deze behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: +31 652516930

Voordelen procedure

De Bil-lift procedure is volledig niet-chirurgisch, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

  • Tilt je billen met maximaal 70%
  • Onmiddellijk resultaten bij kuur
  • Geen operatie & geen pijn
  • Geen bijwerkingen
  • Verbetert de bloedcirculatie

Brazilian Butt Lift

Voor een optimaal resultaat

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij 1 keer in de maand terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de Brazilian Butt Lift? Neem contact op voor advies of maak direct een afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar 0652516930.