Wenkbrauwstyling Velp

Beau Experts

  • Nr. 1 kwaliteitsmerk op de markt
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Innovatief en eerlijk advies

Kom langs in one BrowBar in Velp

Kom langs in one BrowBar in Velp

Op zoek naar een schoonheidssalon die uw wenkbrauwstyling tot in de puntjes kan verzorgen? De specialisten van Beau Experts in Velp helpen u graag met het in vorm brengen van uw wenkbrauwen zodat uw gezicht straalt! Bij Beau Experts in Velp weten we dat perfect gevormde wenkbrauwen een onweerstaanbare blikvanger zijn. Mooie wenkbrauwen laten uw gezicht er jonger en verzorgd uitzien. Laat uw gezicht spreken met een wenkbrauwbehandeling van onze specialisten in Velp. U bent van harte welkom in onze BrowBar waar we de wenkbrauwstyling helemaal afstemmen op uw wensen. Vragen? Kom langs in onze BrowBar in Velp of neem contact met ons op!

Wenkbrauwstyling Velp

Onze verschillende behandelingen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor uw uitstraling en expressie. Kies daarom een wenkbrauwstyling en -kleur die bij uw gezicht en persoonlijkheid past. In onze BrowBar in Velp zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen goed te zien zijn! Door uw botstructuur te meten, te tekenen en goed te bekijken, weten we welke wenkbrauwbehandeling u het meeste voordeel oplevert. Daarna waxen we uw wenkbrauwen met een huidvriendelijke harde wax. Dankzij een waxbehandeling blijven ongewenste haartjes wekenlang weg. Indien nodig werken wij uw wenkbrauwen af met een verfbehandeling. Andere behandelingen die u kunt boeken in onze BrowBar in Velp zijn:

  • Microblading / Hairstroking-behandeling
  • Schaduweffect
  • Modelleren
  • Harsen en verven
  • Verven met henna

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in wenkbrauw behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: 026-2201024

Browbar Velp

Wenkbrauwstyling bij Beau Experts

In onze BrowBar verzorgen we niet alleen wenkbrauwstyling, maar ook de rest van uw gezicht met een schoonheidsbehandeling op maat. Met professionele make-up of een waxbehandeling voor bijvoorbeeld uw bovenlip creëren we uw ideale totaalplaatje. Bent u jarig? Dan verwennen we u met een gratis wenkbrauwbehandeling naar keuze!

In de BrowBar van Beau Experts in Velp kunt u terecht voor allerlei soorten gezichtsbehandelingen op maat. Dit is een speciaal ingerichte ruimte waarin wij allerlei soorten wenkbrauw- en epileer behandelingen uitvoeren. Zo kunt u er terecht voor modelleren, maar ook voor het harsen van uw wenkbrauwen of bovenlip en het verven van uw wenkbrauwen (ook met henna).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor wenkbrauwstyling in de BrowBar, of heeft u interesse in een andere behandeling? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Met de wenkbrauwstyling van onze beauty experts mogen uw wenkbrauwen weer gezien worden! Ook een wenkbrauwbehandeling boeken in onze BrowBar in Velp? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar
0652516930.

Resultaten