Harsen of waxen in Arnhem

Beau Experts

  • Nr. 1 kwaliteitsmerk in de markt
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Innovatief en eerlijk advies

Semi-permanente ontharing nabij Arnhem

Semi-permanente ontharing nabij Arnhem

Wilt u uw huid voor langere tijd veilig ontharen? Waxen of harsen bij Beau Experts nabij Arnhem biedt de oplossing! Waxen en harsen betekenen in principe hetzelfde, maar de termen worden door elkaar gebruikt. Het betreft een ontharingstechniek waarbij ongewenste haren worden verwijderd door warme of koude ontharingswax aan te brengen met een spatel of roller, deze in te laten werken en vervolgens eraf te trekken.

Dit is een van de meest effectieve methoden voor langdurige ontharing. Uw huid blijft tot wel 5 weken haarvrij. Bezoek onze salon en probeer het zelf! Boek een behandeling bij Beau Experts nabij Arnhem of vraag ons om meer informatie.

Harsen waxen Arnhem

De voordelen van Beau Experts

Droomt u ervan om uw scheermes in de prullenbak te gooien en toch elke dag van gladde benen te genieten? Laat ons die droom werkelijkheid maken bij Beau Experts nabij Arnhem! Na een ontharing in onze salon kunt u wekenlang genieten van een extreem gladde en zachte huid. Boek nu een behandeling en geniet van de volgende voordelen:

  • Gratis intake en huidanalyse
  • Innovatief en eerlijk advies
  • Alleen de beste kwaliteitsmerken
  • Gratis parkeren voor de deur

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een hars of wax behandeling?
Neem direct contact op met Beau Experts via: 026-2201024

Laat u bij Arnhem harsen of waxen

Waxen of harsen is zo’n effectieve methode omdat het voordeel haalt uit de extreme kleverigheid van hars. In onze salon bij Arnhem gebruiken we altijd de beste kwaliteit striphars voor het waxen en harsen van uw huid. Allereerst ontsmetten we de huid volledig, waarna we de hars aanbrengen. Dit doen we met een houten spatel.

Door de wax snel van uw huid te verwijderen, worden alle haren vanaf de wortel uit de huid getrokken. Hoewel dit behoorlijk pijnlijk kan zijn, is het onschadelijk voor uw huid. Bent u toch nerveus? Dan kunnen we voor het ontharen talkpoeder aanbrengen, zodat de wax minder aan uw huid blijft plakken. Wij geven u hier graag advies en tips over!

Scheren of harsen?

Als u zich altijd hebt geschoren, weet u dat u eigenlijk alleen het oppervlakte van de haren op uw huid scheert. Dit geeft pijnlijke bultjes, harde stoppels en een onaantrekkelijk uiterlijk. Waxen of harsen trekt het haar vanaf de wortel volledig uit uw huid. Hierdoor heeft u geen last van ingegroeide haren, lelijke bultjes of stoppels. D

e haren die uiteindelijk teruggroeien zijn compleet nieuw en voelen daardoor zacht en dun aan. Wanneer u kiest voor waxen of harsen, heeft u veel langer plezier van gladde benen, oksels en andere lichaamsdelen. Laat Beau Experts in de buurt van Arnhem u helpen beslissen wat voor u het beste werkt!

Harsen in Arnhem

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze behandelingen in Arnhem of heeft u vragen over een van onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@beauexperts.nl of bel naar 026-2201024.