Laser

Beau Experts

  • Laatste generatie
  • Veilig
  • Succesvol resultaat

Laser

Laserbehandelingen bij Beau Experts

PhiLaser is een apparaat van de laatste generatie die 4 functies heeft; verwijderen van permanente make-up, verwijderen van tatoeages, verwijderen van hyperpigmentatie en Carbon peeling. Het behoort tot de groep van Q-switch lasers, dat betekent dat dat zijn impulsen veel energie hebben, maar ze worden in korte tijdsintervallen(nanoseconden)afgegeven. Deze zijn verantwoordelijk voor goede en succesvolle resultaten.

Laserbehandelingen

De laser versnippert de kleurdeeltjes, zodat de versnipperde deeltjes macrofagen (immuun cellen van ons lichaam) door het bloed en de lymfevaten naar de lever vervoeren. De lever, als het belangrijkste orgaan voor ontgiften en het reinigen van het lichaam van vreemde stoffen, metaboliseert de kleur en vervolgens wordt deze op natuurlijke wijze verdreven.

Maak kennis met Beau Experts

Wilt u een behandeling bij de schoonheidsspecialisten van Beau Experts? Neem contact op met ons voor meer informatie, vragen en advies of om een intakegesprek te plannen.  Mail of bel ons, we helpen je graag!

Interesse in een laser behandeling?
Neem direct contact op met Kristina: 026-2201024

Aantal behandelingen?

In de meeste gevallen kunnen zwarte tatoeages worden verwijderd in 6 tot 8 behandelingen. Alleen bij bepaalde kleuren zijn meer behandelingen noodzakelijk. Voorbeeld; bij 7 behandelingen met een gemiddelde rustperiode van ca. 8 weken is een tatoeage dus binnen 1 jaar geheel verwijderd.

Het soort en kleur inkt en de diepte van de tatoeage in de huid zijn belangrijke factoren bij het tatoeage verwijderen. Het aantal benodigde behandelingen is daarom vooraf niet precies aan te geven, immers geen twee tatoeages zijn hetzelfde en niet iedere huid reageert hetzelfde. Zwarte, rode en donkerblauwe tatoeages verdwijnen in de praktijk het snelste. De kleuren groen en lichtblauw verdwijnen iets minder snel en voor de kleuren geel en oranje moet u het meeste geduld opbrengen omdat deze kleuren relatief weinig pigmenten bevatten.

Verwijderen Melasma

Melasma is een huidverandering die typisch is voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Ook wel zwangeschapsmasker genoemd.
Afhankelijk van de intensiteit van de bundel zijn 2-5 behandelingen nodig gedurende periode van 4-8 weken.

Verwijderen sproetjes

Meestal zijn sproetjes na 1-2 behandelingen helemaal verdwenen gedurende periode van 1 week.
Verwijderen ouderdomsvlekken. Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt af van de hoeveelheid en diepte van de vlekken in de huid.

Voorzorg

Drie weken voor- en na de behandeling moet u de zon of zonnebank vermijden.

Nazorg

Direct na de behandeling is op de tatoeage een witte waas te zien, dit wordt laser-snow genoemd en is een normale reactie van de huid. De witte waas zal binnen een uur wegtrekken. Ook kan er lichte zwelling op de tatoeage te zien zijn met wat roodheid eromheen
Op de dag van de behandeling is het goed om extra water te drinken zodat het lichaam de afvalstoffen beter kan afvoeren. Tot drie weken na de behandeling kunt u het behandelde gebied insmeren met een Sun block (minimaal factor 30). Dit is van belang om pigment verstoringen te voorkomen. Skin candy after laser gel krijgt u van ons mee om de behandelde zone te verzorgen komende 7-10 dagen. Deze gel heeft een verkoelende effect en is te gebruiken voor na laser behandeling. Dit product moet 24 uur na de behandeling voor het eerst op de huid worden aangebracht, twee keer per dag.

Neem contact met ons op

Een laser behandeling bij Beau Experts?  Neem contact op voor meer informatie of maak direct een intake afspraak door te mailen naar info@beauexperts.nl of te bellen naar 026-2201024.

Resultaten